SMIDSTRUP-SKÆRUP IDRÆTSFORENING
MIT SSIF
Dine personlige data. 

 

Det forventer SSIF af dig som instruktør


Honorering af trænere og ledere i SSIF.
 

Da SSIF stiller forventninger til dig som træner eller leder, vil vi selvfølgelig tilbyde dig hjælp til at udføre den opgave, du har påtaget dig i foreningen.
 
SSIF afholder alle udgifter til kurser. Dog skal tilmelding ske i overensstemmelse med formanden for den enkelte aktivitet.
 
SSIF yder tilskud i særligt aftalte tilfælde til kørsel efter statens takster. Forældre forventes at køre til kampe.
 
Dit kontingent inden for egen aktivitet er kr. 100,00. Rabatten kan overføres til anden aktivitet, hvis du ikke er aktiv i egen aktivitet.
 
Som et beskedent honorar for din indsats, får du en rekvisition til en sportsforretning, som honorering af tøjforbrug (på max. Kr. 750,-).
 
Dit aktivitetsudvalg kan yde hjælp/støtte ved holdmøder, forældremøder og praktiske ting omkring kørsel til kampe og stævner, trøjevask m.m.
 
Dit aktivitetsudvalg giver dig medbestemmelse inden for aktiviteten gennem deltagelse i møder.
 
SSIF arrangerer forskellige gratis tiltag mindst 1 gang årligt for alle foreningens trænere og ledere.
 
Du kan gratis benytte tennisbanerne, på de tidspunkter hvor betalende medlemmer ikke har reserveret baner. Nøgle udleveres af den person, der er ansvarlig for tennis.
 
Du har stemmeret til det årlige aktivitetsmøde og generalforsamling.
Bliv medlem
Hvis du/dit barn er førstegangsmedlem i SSIF, skal vi bruge dine/dit barns persondata, før du kan melde dig på et hold, hvis du har været tilmeldt før, skal du blot vælge idrætsgren derefter hold.
Kalender
Besøg vores side 
Smidstrup Skaerup Idraetsforening | Tiufkjærvej 3 | 7000 Fredericia | Tlf.: +45 21778746