SMIDSTRUP-SKÆRUP IDRÆTSFORENING
MIT SSIF
Dine personlige data. 

 

Pga. tekniske problemer er der ikke åbent for Pay 'n Play.

Pay 'n Play

Pay ’n Play er et nyt badmintontiltag i SSIF. Det er målrettet dig der gerne vil spille badminton en gang imellem, uden at binde dig til en fast bane hver uge. Der åbnes for Pay ’n Play badminton ved sæsonstart, når de faste baner er booket, da det er hensigten at de baner der ikke er booket skal tilbydes til Pay ’n Play.

Hvornår:

Pay 'n Play kan bookes her på hjemmesiden. Baner der ikke er reserveret til dem der spiller fast hver uge, kan bookes til Play 'n Play. 
Pris og booking:  
Pay ’n Play koster 80 kr pr. bane pr. time. Betaling foregår ved at booke den badmintonbane du vil leje på ssif.dk  - badminton – booking af Pay ’n Play. Bane 1 er placeret tættest på cafeteriaet og bane 5 længst væk. Du skal være medlem af SSIF for at kunne benytte Pay n´Play. Er du ikke medlem kan du oprette et gratis medlemskab på ssif.dk.

Praktisk:

Du medbringer selv ketcher og bolde og har selv ansvaret for at sætte net op og tage det ned igen. Du er selvfølgelig velkommen til at bruge klubbens omklædningsfaciliteter som andre klubmedlemmer.

God fornøjelse 😊


Bliv medlem
Hvis du/dit barn er førstegangsmedlem i SSIF, skal vi bruge dine/dit barns persondata, før du kan melde dig på et hold, hvis du har været tilmeldt før, skal du blot vælge idrætsgren derefter hold.
Kalender
Besøg vores side 
Smidstrup Skaerup Idraetsforening | Tiufkjærvej 3 | 7000 Fredericia | Tlf.: +45 21778746