Støt SSIF med OK

Det er hurtigt og nemt at støtte SSIF når du tanker med OK's gratis app. Log ind i appen og vælg din klub eller forening, så støtter du med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med appen.

For at komme i gang med at støtte din klub eller forening med OK-appen, skal du hente den, hvor du plejer at hente apps til din telefon. Har du en iPhone, henter du appen i App Store. Har du en Android-telefon, henter du appen i Google Play.

23751 Facebook 1080X1080px Forening

Sådan gør du

  1. Du skal være logget ind i appen for at støtte din klub eller forening, når du betaler med Dankort, Apple Pay eller MobilePay.
  2. Når du har hentet og åbnet OK-appen, kan du under fanen 'Mig' oprette en ny profil eller logge ind med den mail, du også bruger til din 'Min OK'-profil. Du kan godt støtte med dit OK Kort i appen uden at være logget ind.
  3. Når du har åbnet appen, kan du under "Mig" og "Sponsorstøtte" vælge den klub eller forening, du gerne vil støtte. Når du har gjort det, støtter du automatisk hver gang, du tanker med appen.
  4. Under "Betalingsmidler" kan du vælge, om du vil betale med OK-kort, Dankort, MobilePay eller Apple Play.
  5. Når du er under "Sponsorstøtte" i appen, kan du se en liste over klubber og foreninger, du kan støtte. Du kan også søge på en specifik klub eller forening.

Er du i tvivl om noget som helst, er du altid velkommen til at tage fat i OK på oksponsor@ok.dk og 89 32 22 20. De sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få så meget støtte som muligt.